Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
DLC - Advocatenkantoor

Ons team

DLC Advocaten, d’Hoest, Lust & Catrysse bestaat uit 4 advocaten, die vroeger deel uitmaakten van L&P Advocaten, Lust en Partners.
Zij hebben medio 2022 beslist verder te gaan onder eigen naam. DLC Advocaten, maatschap van advocaten, was een feit.
De focus ligt meteen op een nog betere dienstverlening en samenwerking met de klant.
DLC Advocaten biedt een maximum aan expertise aan in een brede waaier van materies,
zodat tegemoet kan gekomen worden aan elke vraag van elke klant.

Zowel vanuit ons advocatenkantoor in Brugge als vanuit ons advocatenkantoor in De Haan, kunnen we u te woord staan voor elk probleem.

Jacky d'Hoest
Advocaat

Jacky d'Hoest is advocaat aan de balie te Brugge sinds 1982 en lid van de balie van West-Vlaanderen sinds 2018. Tevens functioneert hij als plaatsvervangend rechter in de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Brugge sinds 1990 en is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.

Sabien Lust
Advocaat

Sabien Lust behaalde in 1993 een licentiaat in de rechten aan de KU Leuven en voltooide haar doctoraat in de rechten aan dezelfde universiteit in januari 2000. Met haar uitgebreide academische achtergrond is ze goed uitgerust om advies te verlenen en haar expertise in te zetten ten behoeve van haar cliënten.

Stijn Catrysse
Advocaat

Stijn Catrysse heeft een licentiaat in de rechten behaald aan de KU Leuven in 1999. Daarnaast is hij houder van het Getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken en heeft hij een opleiding gevolgd als bewindvoerder. Hij is advocaat aan de balie te Brugge en West-Vlaanderen.

Evelyn d'Hoest
Advocaat

Evelyn d'Hoest heeft een master in de rechten behaald aan UGent in 2013. Ze is advocaat aan de balie te Brugge en West-Vlaanderen. Daarnaast heeft ze opleidingen gevolgd voor voorlopig bewindvoerder, collectieve schuldbemiddelaar en bewindvoerder. Ze is houder van het Getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken.

Vicky Questier
Administratief medewerker

Vicky staat in voor het onthaal en de administratieve ondersteuning van het kantoor.

Vragen of een afspraak maken?

DLC Advocaten maakt deel uit van de BL&D groepering. Samen staan we voor een sterk team dat gespecialiseerd is in verschillende juridische praktijkgebieden.

Kantoor Brugge

Akkerstraat 17
8310 Sint-Kruis-Brugge

Tel +32 (0) 50 89 62 10
Tfx +32 (0) 50 69 48 70
​​​​​​​info@dlcadvocaten.be

Kantoor De Haan

Dorpsstraat 17
8420 De Haan

Tel + 32 (0) 59 43 61 66
info@dlcadvocaten.be​​​​​​​

BLD is een groepering van advocaten opgericht door twee advocatenkantoren die samenwerken om de service aan hun klanten te verbeteren.

DLC Advocaten
KBO-BTW BE 0790.643.832

Volg ons