Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
DLC - Advocatenkantoor
De troeven van DLC Advocaten - Onze expertise, toewijding en resultaatgerichte aanpak stellen ons in staat om cliënten effectief te adviseren en te vertegenwoordigen.

Troeven

Ons advocatenkantoor beschikt over een brede expertise in diverse vakgebieden. Ons team is een mooie mix van ervaren en jonge advocaten die zich met dezelfde gedrevenheid inzetten voor de klant.

Met een professor van de UGent in ons team, houden we de vinger aan de pols met de academische wereld en volgen we ook hier de meest recente ontwikkelingen.

Daarnaast kunnen we trots vermelden dat een van onze advocaten fungeert als plaatsvervangend rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent, wat ons een ander perspectief geeft op juridische processen en procedures.

Méér dan een advocatenkantoor

Met een erkend bemiddelaar in ons team geloven we ook in de kracht van bemiddeling en onderhandeling als mogelijke oplossing voor een conflict.

Ons kantoor is voldoende groot om alle uitdagingen aan te kunnen die onze klanten ons voorleggen. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om flexibel te kunnen inspelen op gewijzigde omstandigheden en specifieke vragen van de klant.

Naast onze professionele benaderingis een groot empathisch oor en het vermogen om ons in te leven in de situatie van de klant, onze grote sterkte. We streven naar een persoonlijke en ondersteunende ervaring gedurende het hele juridische proces.

Vragen of een afspraak maken?

DLC Advocaten maakt deel uit van de BL&D groepering. Samen staan we voor een sterk team dat gespecialiseerd is in verschillende juridische praktijkgebieden.

Kantoor Brugge

Akkerstraat 17
8310 Sint-Kruis-Brugge

Tel +32 (0) 50 89 62 10
Tfx +32 (0) 50 69 48 70
​​​​​​​info@dlcadvocaten.be

Kantoor De Haan

Dorpsstraat 17
8420 De Haan

Tel + 32 (0) 59 43 61 66
info@dlcadvocaten.be​​​​​​​

BLD is een groepering van advocaten opgericht door twee advocatenkantoren die samenwerken om de service aan hun klanten te verbeteren.

DLC Advocaten
KBO-BTW BE 0790.643.832

Volg ons